Aanrechtbladen

Aanrechtblad van beton of betonlook

U kunt bij ons een offerte opvragen voor een aanrechtblad op uw bestaande keuken. Daarvoor kunt u onderaan deze pagina uw nummer achterlaten of een bericht sturen vanaf de contactpagina. U kunt dan uw wensen aangeven en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bestaande keuken renoveren of basis keuken pimpen

Wanneer uw huidige keuken nog goede kastjes heeft, maar u wel een nieuwe look wilt, kunt u naast een nieuw aanrechtblad, bij ons ook nieuwe deurtjes en binnenwerk bestellen. Daarnaast kunnen wij ook deurtjes, ladefrontjes etc. leveren voor uw basis keuken van bijvoorbeeld IKEA.

Aanrecht van Beton Ciré

Een Betonlook aanrecht is opgebouwd uit watervast multiplex, bewerkt met een dubbele laag beton ciré en afgewerkt met een zeidenglans 2 komponenten lak. De deurtjes in deze keuken hebben we ook geleverd en zijn gemaakt van eiken delen. Het voordeel van beton look is dat het in meerdere kleuren leverbaar is met behoud van het zelfde natuurlijke effect. Deze vorm van een aanrechtblad met zijkanten bestaande uit een geheel heeft een vanaf prijs van € 1499,- Wij leveren verder alle soorten en maten aanrecht bladen van dit zelfde op beton lijkende materiaal, al vanaf € 499,-

Klik op de foto's hieronder voor inspiratie:

Betonnen aanrechtblad portfolio

vanaf
€ ,-