Keukens

Aanrechtblad van beton of betonlook

U kunt bij ons een offerte opvragen voor een keuken. Daarvoor kunt u een bericht sturen vanaf de contactpagina. U kunt dan uw wensen aangeven en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u op zoek bent naar een betonlook aanrechtblad, ga dan naar de pagina Aanrechtbladen.

Bestaande keuken renoveren of basis keuken pimpen

Wanneer uw huidige keuken nog goede kastjes heeft, maar u wel een nieuwe look wilt, kunt u naast een nieuw aanrechtblad, bij ons ook nieuwe deurtjes en binnenwerk bestellen.
Daarnaast kunnen wij ook deurtjes, ladefrontjes etc. leveren voor uw basis keuken van bijvoorbeeld IKEA. 
 
 

Uw keukenofferte vergelijken

Tevens kunt u bij ons een verrassend scherpe offerte krijgen voor een complete keuken (gemaakt van standaard kasten met een afwerking naar keuze) die qua prijs interessanter zal zijn dan die van de meeste keukenleveranciers.

Wanneer u een tekening heeft van een keuken, dan kunnen wij daar voor u een scherpe offerte voor maken. Onze ervaring is dat bijna alle klanten die bij ons een vergelijking lieten maken bij ons een keuken met betonlook blad kregen voor de prijs van een keuken zonder blad bij de andere keukenleverancier.

Maatwerk keuken voor een zeer scherpe prijs

U kunt bij ons ook een keuken op maat laten maken. Dit betekent geen standaard kastjes en puzzelen met oplossingen en passtukjes, maar alles op maat gemaakt, precies naar uw wens en voor een zeer concurrerende prijs in vergelijking met een keuken van een maatkeuken leverancier.

Aanrecht van Beton Ciré

Een Betonlook aanrecht is opgebouwd uit watervast multiplex, bewerkt met een dubbele laag beton ciré en afgewerkt met een zeidenglans 2 komponenten lak. De deurtjes in deze keuken hebben we ook geleverd en zijn gemaakt van eiken delen. Het voordeel van beton look is dat het in meerdere kleuren leverbaar is met behoud van het zelfde natuurlijke effect.

Deze vorm van een aanrechtblad met zijkanten bestaande uit een geheel heeft een vanaf prijs van € 1499,-

Wij leveren verder alle soorten en maten aanrecht bladen van dit zelfde op beton lijkende materiaal, al vanaf € 499,-

Klik op de foto's hieronder voor inspiratie: