Betonnen aanrechtblad portfolio

Betonnen aanrechtblad overzicht

Bent u op naar een aanrechtblad van beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de passie voor hout en gebruikte materialen zijn wij ook groot fan van beton. Het product beton kan gebruikt worden in de keuken als aanrechtblad, kookeiland blad, als badkamer meubel van beton of van hout met een betonnen blad, als tv meubel van beton, wijn meubel van beton of als buitenmeubel.

Inspiratie

Hier ziet u een aantal voorbeelden van onze betonnen aanrechtbladen.Wist u trouwens dat een massief betonnen aanrechtblad of beton meubel niet percé grijs hoeft te zijn. U kunt ook een andere kleur kiezen die wellicht beter afstemt op uw interieur. Deze kleuren kunt u hieronder op de kleurenkaart terug vinden.

Onderhoud

Bij ons wordt een aanrechtblad van beton zorgvuldig behandeld en afgewerkt tot een perfect resultaat, klaar om heel lang van te kunnen genieten..

Belangrijk om te weten is dat een aanrechtblad van beton wel onderhoud gevoelig is. Dit houdt in dat u wekelijks uw aanrecht dient te behandelen met was. Dit is niet heel spannend, wanneer u voor het naar bed gaan een doekje met de door ons geleverde was over een schoon aanrecht haalt is het in de ochtend al weer te gebruiken. Hiermee blijft uw blad of meubel veel langer mooi.

Beton look of ookwel beton Ciré, heeft veel minder onderhoud nodig, dit omdat het afgewerkt is met twee componenten lak en dus niks door laat. Maar zelfs dan is het raadzaam om het blad ieder jaar of om het jaar (al naar gelang het gebruik) opnieuw te lakken. Dit is vooral van belang voor de betonlook aanrechtbladen (die in vergelijking tot andere meubels meer gebruiksschade oplopen)