Betonnen meubelen

Wij zijn bezig met het bouwen van een compleet vernieuwde WoodEmotions website. U kunt hier vast een impressie krijgen.


Betonnen / betonlook meubelen

Een betonnen of beton look meubel helemaal afgestemd op uw wensen!

Wij bieden een heel brede verscheidenheid aan mogelijkheden om een betonnen of betonlook meubel te laten maken. Het product beton kan gebruikt worden in de keuken als aanrechtblad, kookeiland blad, als badkamer meubel van beton of van hout met een betonnen blad, als tv meubel van beton, wijn meubel van beton of als buitenmeubel.

Hierbij bestaat de mogelijkheid om voor een echt beton meubel te kiezen of een betonlook meubel. Zie hier onder voor uitleg.

Al de meubels die u hieronder ziet zijn te koop en kunnen naar wens speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Heeft u interesse om een betonnen of betonlook aanrechtblad of meubel te kopen, bel dan gerust of neem contact op via onderstaande button.

 

Contact opnemen

Vervolg uitleg

Het verschil tussen massief beton en een beton Ciré / Beal / betonlook meubel is dat de basis bestaat uit een houten constructie met een laagje beton / cement. Dit laatste is een speciaal mengsel van hars (i.p.v. water) met speciaal cement wat een sterke en waterafstotende laag maakt. Het voordeel van een betonlook meubel is dat het velen malen lichter is en dus makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast bestaat er een grotere verscheidenheid in afwerking: grof, fijn, leisteen achtig, grote variatie in kleuren.

betonlook kleuren kaart

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: +31 852103305

Mobiel: +31 624607692

Email:  info@woodemotions.nl

Bel gerust!

Of vraag vrijblijvend een offerte op de contact pagina.